Mourinho: David Luiz inte till salu
Ej till salu.

Mourinho: David Luiz inte till salu

Efter envisa rykten som placerar David Luiz i Barcelona har Mourinho idag sagt sitt: - Han är inte till salu för något pris.

Hela sommaren har vi läst spaltmeter efter spaltmeter om Barcelonas intresse i David Luiz. Om bud som nekats. Om Daniel Alves övertalningsförsök. Och det har inte avtagit, utan snarare tvärt om. De senaste dagarna har ryktena varit så många att man så smått börjat tro att det kan finnas en sanning i dem.

Skönt då att läsa följande citat från vår tränare Jose Mourinho, tagna från Sky Sports:

"Ingen chans att han kommer att lämna. Han är en spelare vi vill behålla. Han är en spelare med fyra år kvar på sitt kontrakt. Han skrev på ett nytt kontrakt förra året.

Vi gillar honom. Han är en viktig spelare för denna klubb och denna klubb är inte beredda att sälja honom för något pris"


De senaste dagarnas rapportering har gjort rörande att David Luiz visst skulle vara sugen på en flytt till Spanien, detta trots att varken inspelade eller skrivna citat från spelaren själv i fråga funnits att hänvisa till.

"De senaste citaten jag läste Luiz säga var att han inte pratade om klubbar när han är med landslaget, vilket är ett fantastiskt citat som jag uppskattar" säger Mourinho och fortsätter:

"När de är med landslaget är de landslagsspelare, och inte klubbspelare."

"Det är det senaste citatet jag har tillhands och det är ett intelligent sådant."

Så låter det när bossen ryter till. Hoppas nu att sista ordet är sagt.

Daniel Joannou2013-08-14 23:15:00
Author

Fler artiklar om Chelsea