Mourinho: Ivanovic har gått vidare
Suarez på bettet.

Mourinho: Ivanovic har gått vidare

I morgon ställs Branislav Ivanovic och Luis Suarez mot varandra för första gången sedan den ökända bitincidenten förra säsongen.

Det var i en match förra säsongen som Liverpools Suarez blev irriterad och bet Chelseas Ivanovic. Ja, han bet honom...!

Uruguayanen borde givetvis blivit utvisad för incidenten men blev kvar på plan och avgjorde i matchens absolut sista minut. I efterhand straffades han med tio matchers avstängning och det påstods att han bad om ursäkt till Ivanovic. Serben ville inte gå vidare med en anmälan när polisen knackade på men uppgavs heller inte vara jättesugen på att knyta vänskapsband med sin förövare.

Idag har Ivanovic dock gått vidare. I alla fall om man får tro Mourinho.

"Det var en stor grej, men Iva har lagt det bakom sig" säger Mourinho till Sky Sports. "Alla går vidare - han har gått vidare."

"Jag tror att Iva är en stor kille. När jag säger 'stor kille' menar jag stor, starkt hjärta, stor stark personlighet."

"Han är ingen Musse Pigg-spelare som klagar över småsaker."

I Liverpoollägret tror man att bettet kommer visa sig vara en vändpunkt i Suarez karriär. Anfallaren har gjort 19 mål på 13 matcher i Premier League denna säsong och kan han hålla sig i skinnet resten av säsongen lär han säkra skytteligan.

"Jag tror att detta kommer visa sig vara en vändpunkt i hans karriär. Han har varit briljant sedan han kom tillbaka, både på och utanför plan, och jag förväntar mig inget bakslag" säger Brendan Rodgers.

Daniel Joannou2013-12-28 23:07:17
Author

Fler artiklar om Chelsea