Ny redaktör för CSS-Redaktionen

Wiktor Lidvall tar sidan under sina vingar kommande fotbollsår.

Chelsearedaktionen på anrika SvenskaFans har funnits i drygt 20 år. Chelsea-sidan är en av de mest aktiva redaktionerna på plattformen. Den fungerar även som hemsida för CSS - Chelsea Supporters Sweden - och det är därför den ibland benämns som just CSS-Redaktionen. Den senaste tioårs perioden har Daniel Joannou agerat redaktör och samtidigt som han fortfarande är kvar i kulisserna är en nyhet inför kommande fotbollsår att Wiktor Lidvall nu kliver in på den rollen. 

Hej Wiktor, hur är läget med dig?
- Det är bara fint med mig! Ser fram emot en mer normal Chelsea-säsong med åtkomst till matchbiljetter och en efterlängtad medlemsresa.

Du har nyss tagit klivet upp som redaktör för CSS-Redaktionen. Hur känns det?
- Det känns stort! Att skriva för CSS var det som inspirerade mig till att börja plugga journalistik, vilket jag är väldigt glad för. Jag vill tacka Daniel Joannou för förtroendet och stöttningen längs vägen. Jag vill också tacka Mattias Henriksson som för två år sedan övertygade mig att själv söka rollen som skribent. Jag är oerhört tacksam över att få vara del i gemenskapen som CSS innebär.

Vad har du för planer för sidan kommande fotbollsår?
- Jag vill framförallt öka mängden innehåll på sajten, utan att för den sakens skull tumma på kvaliteten. Jag vill med det realisera ambitionen om att svenska Chelsea-supportrar inte ska behöva gå till någon annan hemsida för att få sin dos av Chelsea-nyheter.

Redaktionen har haft rekrytering öppen under de senaste veckorna, var i processen är vi och vad kan du avslöja om den?
- I dagsläget är inbjudningar skickade till ett antal nya skribenter. Vi kommer kunna presentera de nya tillskotten under de närmaste dagarna.

Kortfattat, vad tror du om Chelseas säsong 22/23?
- Jag förblir en evig optimist. Efter segrar i CL, UEFA Super Cup och klubblags-VM i relativ närtid så känner jag att triumfer i cupspel nästan är underordnat. Jag vill se Chelsea utmana om ligatiteln på riktigt igen, och tror att vi löser det.

 

Daniel Joannou2022-06-20 18:12:00
Author

Fler artiklar om Chelsea