Officellt: Wijnaldum klar för Liverpool
Georgino Wijnaldum är numera Liverpoolspelare

Officellt: Wijnaldum klar för Liverpool

Efter att ha genomfört läkarundersökningen under fredagen har nu Georgino Wijnaldum skrivit för Liverpool FC.

För en stund sedan bekräftade Liverpool FC:s officiella hemsida att man har värvat den holländske landslagsmannen Gerogino Wijnaldum från Newcastle och övergångsumman som de flesta verkar vara överens om landar på 25 miljoner pund.

"Jag är väldigt förväntansfull därför att Liverpool är en stor klubb med en fantastisk historia och det är alltid en dröm att spela för en klubb av Liverpools storlek. Han (Klopp) verkar vara en bra man - sett utifrån - eftersom jag inte vet hur han jobbar än. Men jag älskar att se honom, hans passion som tränare, jag gillar hur han njuter av matcherna. Han ger något till gruppen med sin passion, så jag ser fram emot att jobba med honom."

Wijnaldum hittade nätet elva gånger förra säsongen för Newcastle och har spelat 30 landskamper för Holland. Liverpoolikonen Dirk Kuyt säger följande om sin landsman till Liverpool Echo:

"Scouterna höll koll på honom redan som stor talang i Feyenoords juniorlag. När jag spelade för Liverpool hörde jag dem säga hela tiden hur han skulle kunna bli en fantastisk tillgång en dag."

"Han är inte bara en bra spelare, han har också en hästs lungor."

Wijnaldum kommer att sluta upp med övriga truppen i USA till helgen. Han kommer under säsongen att bära tröja nummer 5.
 

Johan Norman2016-07-22 20:50:00
Author

Fler artiklar om Liverpool