OFFICIELLT: Schurrle helt klar för Chelsea

OFFICIELLT: Schurrle helt klar för Chelsea

Affären har varit i hamn ett tag nu och endast detaljer har återstått, men idag skrevs kontraktet under och Andre Schurrle kommer nästa säsong att spela i Chelseas tröja nummer 14.

Chelsea har idag presenterat Andre Schurrle som sommarens första spelarförvärv. Den tyske offensive spelaren presenterades egentligen den 13 juni, men då kvarstod en del detaljer såsom läkarundersökning, men nu är alla detaljer klara och affären i hamn.
 
22-årige Schurrle anländer från tyska Bayer Leverkusen och har skrivit under ett femårskontrakt med Chelsea. Tröja nummer 14 har han tilldelats vilket kan ses en aning märkligt då det numret varit ämnat för Kevin de Bruyne, som dock ännu inte hunnit spela någon tävlingsmatch för Chelsea. Belgaren har ryktats till Tyskland och att Schurrle nu får ”hans” nummer skapar ytterligare några frågetecken för de Bruynes framtid i Chelsea.
 
”Jag är mycket glad över att ha skrivit på för Chelsea och det är en ära för mig att få spela för klubben, tillsammans med laget och för de fantastiska fansen. Jag ser verkligen fram mot det.”
 
I och med Schurrles ankomst ökar konkurrensen i truppen och Mourinho får en spelare som kan spela på i en offensiv mittfältsroll, gärna på en kant, men också som central anfallare.
 
CSS-redaktionen hälsar Schurrle välkommen till Chelsea FC.

Niklas Isaksson2013-06-25 16:28:15
Author

Fler artiklar om Chelsea