Officiellt: Tino Anjorin lånas ut till Huddersfield Town
Vi hoppas få se Anjorin i gammalt gott slag i vår!

Officiellt: Tino Anjorin lånas ut till Huddersfield Town

Efter att i förtid ha avbrutit lånesejouren hos Lokomotiv Moskva så har Tino Anjorin nu hittat en ny klubb. Resten av säsongen 2021/22 spenderar den offensiva mittfältaren på lån hos Huddersfield.

Den nu 20-årige Anjorin var på väg att på riktigt slå sig in i Chelseas A-lag när skadan var framme. Thomas Tuchel talade särskilt om besvikelsen i den för Anjorin uteblivna försäsongen i somras. Efter sina tidigare framträdanden för A-laget så belönades Anjorin hursomhelst med ett nytt femårskontrakt under sommaren 2021.

Det av pandemin förkortade sommaruppehållet och Anjorins rehabilitering innebar dock att vägen tillbaka till Chelseas A-lag på nytt blivit lång. Det föll sig således väl med ett lån, vilket förlades hos ryska Premier League och Lokomotiv Moskva. I den ryska huvudstaden blev det åtta framträdanden och ett mål i debuten, men sedan var skadan framme igen. Denna gång ett brutet mellanben i foten, och Anjorin beordrades hem till London för rehab.

Lånet hos Lokomotiv har nu avbrutits i förväg. Ny låneadress blir Huddersfield Town för återstoden av säsongen. Där får Anjorin sällskap av Lewi Colwill, som gör en strålande säsong som mittback hos The Terriers. Huddersfield ligger för närvarande utanför playoffplatserna i The Championship, men det endast på målskillnad. Vi önskar Tino Anjorin lycka till under resterande säsong!
 

Wiktor Lidvall@LidvallWiktor2022-01-31 16:42:10
Author

Fler artiklar om Chelsea