Officiellt: Wilson till Fulham

Officiellt: Wilson till Fulham

Harry Wilson lämnar Liverpool permanent efter att ha skrivit på för Fulham i The Championship.

Han har varit ryktenas man under de senaste säsongerna. Efter x antal utlån från Liverpool under de senaste åren, främst till klubbar i The Championship står det nu klart att Liverpoolprodukten Harry Wilson lämnar Merseyside efter nästan 16 år i klubben. Den 23-årige walesaren kommer att fortsätta karriären i London och närmare bestämt i Fulham. The Cottagers får betala 12 miljoner pund för den vänsterfotade mittfältarens tjänster.

Han gjorde sin debut för A-laget när han hoppade in i ett FA-cup-möte med Plymouth i januari 2017 men speltiden i den röda tröjan har därefter varit mycket sparsam. Han har efter 2017 representerat flera klubbar på lån, i tur och ordning Hull City, Derby County, Bournemouth samt Cardiff City.

Känslan är att det råder delade meningar kring Wilson bland Liverpoolfans runt om i världen. En del menar att han aldrig riktigt fick chansen att visa upp sitt kunnande i The Reds - medan andra verkar tycka att han aldrig var tillräckligt bra för att på allvar slå sig in i Liverpools lagbygge.

Borde Harry Wilson fått fler chanser att visa upp sitt kunnande i den röda tröjan? Kommentera nedan!

*** ***


Källa: liverpoolfc.com
 

Rasmus Karlssonrasmus.karlsson@svenskafans.com@_RasmusKarlsson2021-07-25 19:56:00
Author

Fler artiklar om Liverpool