Oscar hyllar Mourinho
Gillar Mourinho.

Oscar hyllar Mourinho

Oscar har bara tränats av José Mourinho i en dryg månad, men han har redan blivit mäkta imponerad av den nygamle Chelseamanagern som han betitlar ”en av de bästa i världen”.

Den 21-årige spelfördelaren har haft en fin inledning på säsongen och har imponerat på såväl fans som ”förstå-sig-påare” och tränare, vilket har gjort att han har startat i lagets samtliga fyra matcher hittills. Oscar säger att han är glad för att få att jobba under den återvändande Chelseatränaren José Mourinho.

– Han har haft stora framgångar i Chelsea redan, och jag är bara väldigt glad över att jobba med honom. Han är en av de bästa tränarna i världen, säger Oscar till den samlade pressen, enligt Sky Sports. 

Det är inte bara Oscar som har inlett bra, utan också laget i stort. De kungsblå har så här långt kunnat räkna in sju poäng på de tre inledande ligamatcherna, och en knapp straffförlust i fredagens supercupfinal mot de regerande Champions League-mästarna Bayern München. Mourinho har haft en stor inverkan på lagets imponerande start, enligt brassen.

– Man kan redan se inflytandet han haft på oss under de första matcherna, och jag hoppas att laget kommer växa under honom, precis som jag hoppas på att jag kommer kunna växa som spelare, konstaterar han. 

Han fortsätter:

– Redan under försäsongen kunde vi se med vilken övertygelse han jobbar. Han har stort förtroende för oss spelare, men även stort förtoende för sitt eget arbete. Det är tydligt för oss att han är en stor tränare. 

Oscars enda mål hittills den här säsongen kom i premiären – i 2-0-vinsten mot nykomlingarna Hull – men han har på känn att det är fler på gång.
 
– Jag känner mig mycket mer självsäker i år, och jag är säker på att jag kommer att göra många fler mål. Jag är ambitiös och jag är lycklig över hur saker och ting går för mig just nu. Vi har startat bra och jag vill se till att det här blir ett stort år, ett år då Chelsea vinner titlar.

Fredrik Temmes2013-09-05 17:45:00
Author

Fler artiklar om Chelsea