Pulisic vill bli kvar i Chelsea

Pulisic vill bli kvar i Chelsea

Christian Pulisic har antytt att han kommer att bli kvar i Chelsea, amerikanen påstår att han är glad att vara en del av PL-jätten.

Vad hände?
Det har funnits frågetecken gällande amerikanens vara eller icke-vara på Stamford Bridge och det är hård konkurrens i startelvan i ett stjärnspäckat lag. Pulisic lyckades däremot med målskyttet i sin senaste PL-match för Chelsea efter att ha fått chansen från start. Han vill nu visa att han trivs i London oavsett vad andra tycker.

Vad de sa
Pulisic tillfrågades av CQ gällande en video som han laddade upp på sociala medier i april 2020 där han hade på en Dortmund-speltröja, laget han tillhörde innan han anslöt till Chelsea. 

‘’Jag gjorde en TikTok video med min hund utan att tänka så mycket på saken, jag hade bara på mig mitt tidigare lags speltröja. Ja, det är kul, det betyder egentligen inte så mycket. Jag är fortfarande extremt nöjd över att vara i Chelsea.’’, svarade han. 

Den större bilden
Den amerikanska landslagsspelaren anslöt till Chelsea från Borussia Dortmund 2019 och har stått för 125 framträdanden i Chelsea-tröjan, gjort 26 mål och varit delaktig i segrar i Champions League, UEFA Super Cup och Klubblags-VM.

Vad händer härnäst för Pulisic?
På söndag är det återigen dags för PL-spel för Chelseas och Pulisics del när Aston Villa väntar på bortaplan. Potters mannar är för tillfället på fjärde plats i ligatabellen.

Källa: goal.com

Thomas EngstrandThomasE-31@hotmail.comtengstra2022-10-14 13:35:00
Author

Fler artiklar om Chelsea