Recee James vill lämna London-derbyt bakom sig

Recee James vill lämna London-derbyt bakom sig

På lördag spelar Chelsea final mot Leicester i FA-cupen och nu gäller det att släppa matchen mot Arsenal på en gång. Även Reece James menar på att spelarnas fokus just nu ligger endast på lördagsmatchen.

Under onsdagskvällen förlorade Chelsea mot Arsenal med 0-1 på Stamford Bridge. Målet tilllkom på ett slarvigt sätt genom att Jorginho spelade en felpass som slutligen ledde fram till Arsenals vinstmål. Efter matchen betonar Reece James vikten av att släppa matchen mot rivalerna på en gång och istället rikta sitt fokus mot FA-cupfinalen på lördagen. Kampen om Champions League-platserna lever just nu i allra högsta grad och nu är det viktigt att vända den negativa trenden direkt. Även James har kommenterat ytterligare kring den närmsta framtiden.

"Vi gjorde ett misstag som ledde till målet och vi tog inte vara på några chanser som vi hade, vi kunde ha tagit ledningen och då hade matchen kunnat blivit annorlunda".

"Arsenal är ett bra lag och de är svåra att bryta ner men vi hade chanser att göra mål men vi tog dem inte. Vi kan inte stanna kvar vid det här för länge eftersom vi har en final som kommer på lördag så vi måste resa våra huvuden och studsa tillbaka".

"Förlusten är en förlust och vi kan inte låta negativiteten gå in på en annan dag och en annan träning och en annan match. Vi måste acceptera det och gå vidare och se fram emot våra kommande matcher" , säger Recee James efter matchen mot Arsenal.

Källa: Chelseafc.com




 

Linus SjöströmLinussjostrom992021-05-13 14:22:00
Author

Fler artiklar om Chelsea