Redaktionen förstärker

Redaktionen förstärker

Två nytillskott på lika många veckor. liverpoolsweden.se växlar upp inför ett häktiskt vinterhalvår med ytterligare en ny skribent. Varmt välkommen till redaktionen, Jakob Lindegren!

“Jag heter Jakob Lindegren och är 18 år. Jag pluggar just nu journalistisk på Stockholms universitet, tillsammans med redaktionschefen Erik faktiskt. Lovar att det inte är någon form av nepotism här utan jag ska försöka tillföra något till redaktionen! Jag är en enorm sportfantast i allmänhet, men har en kärlek för fotboll och basket i synnerhet. Fotboll är även den sport som jag själv har utövat sedan jag var 4 år. Därför är det främst min dröm om att bli sportjournalist som har gjort att jag pluggar journalistik, inte andra onödigheter som politik eller ekonomi ;)

Jag har sedan ungefär 8-9 års ålder varit Liverpoolsupporter, men jag kan faktiskt inte komma ihåg hur jag blev det. I många fall förs ju supportertraditioner ner från pappa till son, men i mitt fall var det faktiskt jag som fick min pappa att se ljuset som är LFC. Mitt bästa Liverpoolminne är nog från mitt första besök på Anfield i November 2012. Inte för den spektakulära prestationen av laget Liverpool, det blev endast 1-1 mot Newcastle, men på grund min dåvarande kärlek för Luis Suarez. I just den matchen gör han nämligen ett av de snyggare målen jag kan minnas när han tar emot en långboll på axeln (från ingen mindre än Jose Enrique) för att sedan runda Tim Krul i målet. Värsta minnet ska jag hålla mig kort om. Loris Karius. Real Madrid.” 


***

Välkommen till redaktionen, Jakob!

Redaktionen2020-10-14 09:00:00

Fler artiklar om Liverpool