Redaktionen söker förstärkning – skriv om Liverpool FC

Redaktionen söker förstärkning – skriv om Liverpool FC

Ta chansen att skriva om klubben i ditt hjärta och samtidigt bli en del av en av SvenskaFans mest framstående redaktioner som varje månad lockar tiotusentals besökare.

SvenskaFans är en av Sveriges mest besökta sportportaler och har utsetts till bästa sportsajt vid flertalet tillfällen. liverpoolsweden.se, tillika Liverpoolsektionen på SvenskaFans, erbjuder både kvalitativt och kvantitativt en av de mest produktiva redaktionerna på hela sajten och kan varje månad stoltsera med tiotusentals besökare. 

Tänker du dig en karriär inom journalistik eller media? I så fall kan SvenskaFans vara en bra referens att ha på CV:t. Som exempel återfinns den tidigare Liverpoolskribenten Stefan Elofsson numera på Radiosporten och på Expressen känns namn som Noa Bachner och Thomas Wilbacher igen från Newcastle Uniteds respektive Fiorentinas redaktioner. 

Vem söker vi?

Vi söker personer som är redo att investera avslutningen av denna säsongen (och givetvis gärna längre) i att utveckla sig själv och liverpoolsweden.se. Du ska vara villig att tillsammans med dina redaktionskollegor ta på dig ett delat ansvar över Liverpoolsweden.

Vi efterfrågar en god språkkänsla för svenska och lika viktigt är att du har en förmåga att sätta dina tankar på pränt och skriva intresseväckande för våra läsare.

Du kommer att ha ett stort ansvar gentemot dina redaktionskollegor och tiotusentals besökare, så det är helt avgörande att du är pålitlig, levererar det du tar på dig och ser kontinuitet i prestation som självklart.

Har du vad som krävs?

Lever du upp till detta och är redo att ta dig an våra läsare och besökare?

Skriv då ihop en presentation om dig själv och var noga med att inkludera följande:

* tidigare skriv- respektive skribenterfarenhet (papperstidning så väl som på nätet) och bifoga gärna ett så färskt textprov som möjligt där din förmåga att uttrycka dig i skrift framgår – det måste inte handla om Liverpool FC

* en beskrivning av din studie- eller jobbsituation och hur det påverkar möjligheten till nyhetsbevakning

Om du inte har uppenbar skribenterfarenhet sedan tidigare kan du komma att ombes att presentera en krönikeartad text som "inträdesprov". Om du så önskar kan du bifoga en sådan redan med din ansökan.

Ansökningar och frågor skickas till emrik.johansson@liverpoolsweden.se 
 

Emrik Johansson@emrik_johansson2024-03-26 12:26:00
Author

Fler artiklar om Liverpool