Reece James förlänger med Chelsea
Framtida kapten för klubben?

Reece James förlänger med Chelsea

Den 22-åriga engelsmannen James har nu förlängt sitt kontrakt med ytterligare två år. Det nya kontraktet löper nu, ända till sommaren 2027 bekräftar Chelsea på den officiella hemsidan.

En spelare som är mer genomsyrad av Chelsea, än Reece James, får man länge leta efter. Högerbacken, med 128 matcher under bältet för klubben, förlänger nu det avtal som tidigare gällde till 2025, med ytterligare två år. Chelsea skriver på deras officiella hemsida att:
 - Hans teknik, inläggsförmåga, positionering och atleticism innebär att han är lika trygg i mittfältet, eller i en trebackslinje liksom han är som wing-back eller ytterback, och han har nu förlängt med klubben till 2027.

Ted Boehly tillägger att:
- Vi är jätteglada att ge Reece ett nytt, långt kontrakt med Chelsea. Han är en otrolig spelare och en sann Chelsea-man och vi ser alla fram emot att se honom fortsätta att frodas på Stamford Bridge.

Själv säger Reece James följande:
- Jag är överlycklig med mitt nya kontrakt och tacksam för fansen, det nya ägarskapet och alla involverade med klubben. Jag kan inte vänta med att se vad framtiden erbjuder och jag är säker på att vi kommer ha chansen att vinna många troféer. Jag växte upp som supporter av klubben och jag har varit här sedan jag var sex år gammal. Jag skrev på det nya kontraktet för att detta är den klubben jag vill vara hos. Jag vill ge ett extra tack till supportrarna, jag är här för att stanna och vi kommer ha en ljus framtid framöver.

Reece James har sedan han kom tillbaka från lån hos Wigan Athletic, 2019, spelat under både Frank Lampard och Thomas Tuchel. Under de, hittils, 128 matcherna för klubben har han gjort 10 mål och 19 assist.
 

Elias Thomasson2022-09-05 13:31:02
Author

Fler artiklar om Chelsea