Sakhos framtid i Liverpool osäker?

Sakhos framtid i Liverpool osäker?

Hälskadade Mamdou Sakho följde med övriga truppen på turnén i USA, men har skickats hem. Det har satt igång spekulationer angående hans framtid i klubben.

Trots att Mamadou Sakho är skadad och förväntas vara borta någon månad så följde han med när Liverpool FC reste till Kalifornien för att rehabilitera sin skada och samtidigt teambuilda med de ny spelarna. 
 
Nu har han dock skickats tillbaka till England med den officiella anledningen att han bör fortsätta rehaben på hemmaplan. En anledning som har svepskäl skrivet över hela sig då både Lucas Leiva och Joe Gomez som också är skadade är kvar i USA. 
 
I stället spekulerar de stora nyhetskällorna i England att han skickas hem av disciplinära skäl efter att hans attityd och beteende runt gruppen har varit tveksamt. Enligt The Telegraph så är det två incidenter som speciellt har förargat Jurgen Klopp och att det är därför som skickas fransosen hem.
 
Det är inte första gången som Sakho har haft problem med disciplinen i klubben. Under 2014 lämnade han arean i ilska när han inte blev uttagen att spela i derbyt mot Everton.  Lägg därtill hans olyckliga dopningssituation i våras så har fransmannen utvecklats till något av en problemkälla truppen och det återstår att se om han bli kvar i laget när transferfönstret slår igen. 

Johan Norman2016-07-26 11:40:00
Author

Fler artiklar om Liverpool