Silly Summer 2014/15 - Andrew Surman sista värvningen

Silly Summer 2014/15 - Andrew Surman sista värvningen

En närmast otrolig säsong är till ända och för Bournemouths del blir nästa år än mer betydelsefullt. Då ska man försöka etablera sig på allvar i vad som kanske är världens tuffaste andraliga. Vilka spelare som kommer och vilka som går, läser du bäst här!

KLARA IN:

Dan Gosling (mf, Newcastle)
Junior Stanislas (mf, Burnley)
Callum Wilson (f, Coventry)

Andrew Surman (mf, Norwich)

RYKTEN IN:

Andrew Surman ryktas återigen vara på väg till Bournemouth. Han tillbringade förra säsongen på Dean Court (lån) och ryktades redan vid avtalets slut i somras vara aktuell för en permanent övergång. Surman spelade 65 minuter i Norwichs öppningsmatch men uteslöts från truppen mot Watford och sägs ha nekat en kontraktsförlängning - vilket alltså åter satt fart på spekulationerna. (18/8)

KLARA UT:

Jayden Stockley (f, Cambridge, lån)
Josh McQuoid (mf/f, Coventry, lån)
Miles Addison (b, Scunthorpe, lån)
Mohamed Coulibaly (mf, Coventry, lån)
Ryan Allsop (mv, Coventry, lån)
Matt Tubbs (f, Wimbledon, lån)
Lewis Grabban (f, Norwich City)
Shwan Jalal (mv, Bury)
Andrew Surman (mf, Norwich, lån upphör)
Richard Hughes (mf, slutar)
Stephen Purches (b, slutar)


RYKTEN UT:

Ryan Allsop och Mohamed Coulibaly sägs vara påväg till Coventry City. Det handlar om säsongslånga lån för de båda, som en del av Callum Wilson-affären. Ingen av klubbarna har dock ännu bekräftat uppgifterna men förhandlingarna verkar vara inne i slutskedet. (4/7)

Steve Cook jagas av nyblivna Premier League-laget Burnley enligt SkySports. Även Fulham och Felix Magath sägs ha ett gott öga till den 23-årige försvararen, som dock har kontrakt över säsongen 15/16 och lär kosta en slant för eventuell intressent. (4/6)
Steve Cook skrev idag på ett nytt kontrakt som sträcker sig över säsongen 2016/17. (1/7)

Lewis Grabban svarade för en fantastisk säsong med sina 22 mål och intresset för anfallaren har inte låtit vänta på sig. En mängd klubbar sägs vara ute efter 26-åringen, bland andra Crystal Palace, Cardiff och Norwich. Uppgifter säger att Grabban har en övergångsklausul fastställd till 3 miljoner pund.
 

Joel Engström2014-09-02 12:00:00
Author

Fler artiklar om Bournemouth