Sillysvep

Sillysvep

Lite handplockade rykten i alla spekulationer som transferfönstret har att erbjuda.

Wijnaldums sladdisersättare?
På nytt så kopplas Leicester Citys innermittfältare Youri Tielemans ihop med en flytt till Meseyside. Enligt El Nacional så förbereder Liverpool ett bud för att kunna värva belgaren nästa sommar. Leicester har än så länge inte förlängt Tielemans avtal och klubben kan därav komma att sälja honom för en billigare summa i sommar för att undvika att han lämnar gratis sommaren 2023.

Det har ryktats om att dom röda är villiga att erbjuda ”the Foxes” £33m nästa sommar. Det finns dock en risk att Leicester inte vill sälja till en annan klubb i Premier League.
Även Real Madrid har enligt uppgifter visat ett intresse för Tielemans.

Fortsättning följer...
Under den senaste tiden så har det uppmärksammats att West Ham-stjärnan Jarrod Bowen har samma agent som Liverpools ytterbacksduo Trent Alexander-Arnold och Andrew Robertson.
Det har kraftigt ryktats om att Liverpool är intresserad av att värva engelsmannen och detta kan vara en avgörande faktor i eventuella framtida förhandlingar.

Big Nat out?
Nathaniel Phillips väntas lämna Liverpool under januari månad och den holländska storklubben PSV Eindhoven har nu enligt uppgifter gjort en förfrågan.

24-åringen imponerade stort under sitt vikariat våren 2021, men han har nu fått se sig själv som femteval under den pågående säsongen. Detta i och med att dom övriga tre mittbackarna från förra säsongen är skadefria samt att klubben i somras värvade Ibrahima Konaté.

Jürgen Klopp sägs vara villig att släppa Phillips och enligt Football Insider så skulle ett bud på £12m ro affären i hamn. West Ham United har också ryktats vara intresserade.

 

Ludvig Wadellludvig.wadell@liverpoolsweden.se@LudvigWadell2022-01-18 23:36:00
Author

Fler artiklar om Liverpool