Skadeuppdatering, Christian Pulisic

Skadeuppdatering, Christian Pulisic

Chelsea har bekräftat att Christian Pulisic klev av med en hamstringsskada under gårdagens förlustmatch mot West Brom.

22-åringen som gjorde matchens första mål i lördagens 5-2 match ersattes i halvtid av Mason Mount, som senare gjorde 5-2 målet.

När amerikanen skulle köra en sprint in på planen inför den andra halvleken kände han att hans hamstring inte skulle hålla för mer spel. Där och då togs ett snabbt beslut att man skulle byta ut honom direkt.

Pulisic kommer att undersökas av klubben, men är ett stort frågetecken inför onsdagens första Champions Leaguekvartsfinal mot Porto.

Det här är ännu ett backslag för Pulisic som redan har missat stora delar av säsongen på grund av skador. Förra säsongen drogs mittfältaren också med skadeproblem i muskelfästenas senor och tvingades utgå i FA cupfinalen mot Arsenal med just en hamstringsskada.

Thomas Tuchels första förlust kom i den 15:e matchen och efter matchen sa Tysken att han hoppas att denna förlust blir en väckarklocka för både honom och Chelsea.
Nu får de smälta matchen, var och en får ta sitt ansvar, skaka av sig förlusten och börja förbereda sig för Champions League spel på onsdag.



Källa:
Skysports
Chelseas officiella hemsida
 

Sofia Almroth@AlmrothSofia2021-04-04 18:24:35
Author

Fler artiklar om Chelsea