Spelarbetyg: Bournemouth 1 Nottingham Forest 1

Nottingham Forest fick med sig en poäng från sydkusten, när matchen mot Bournemouth slutade 1-1

Nuno Espírito Santo gjorde hela sex förändringar i startelvan gentemot förlusten mot Arsenal, när Matz Sels debuterade i målet.

Bournemouth var det lag  som rivstartade och tog ledningen i femte minuten, genom Justin Kluivert.

Nottingham Forest försökte direkt få till en kvittering, när Taiwo Awoniyi tvingade hemmalagets målis till en räddning. Den retur som blev hamnade hos Ryan Yates, men skottet gick rakt på Neto.

Det blev en kvittering innan paus, när Callum Hudson-Odoi snyggt curlade bollen förbi burväktarens vänstra hörn.

Halvtid: AFC Bournemouth - Nottingham Forest 1-1

Nottingham Forest avslutade den första halvleken riktigt bra, och såg till början ut att fortsätta även i andra.

Så blev det inte riktigt, utan spelet böljade fram och tillbaka, med ganska få målchanser åt båda håll. Tricks Trees fick avsluta med en man mer , sedan Philip Billing stämplat Hudson-Odoi. Domaren ryckte direkt upp det röda kortet, men trots en viss press från de röda, så blev det oavgjort.

Slutresultat: AFC Bournemouth - Nottingham Forest 1-1

Spelarbetyg: 0 Helt osynlig 1 Nej men seriöst, kan du spela fotboll? * 2 Exceptionellt dålig * 3 Dålig * 4 Inte upp till standard * 5 Utgångspunkten * 6 Det var ganska bra * 7 En solid prestation * 8 Nu kan vi snacka fotboll * 9 En riktigt klass spelare * 10 En på miljonen

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg