En väldigt stabil seger av Chelsea där flera av spelarna gjorde fina insatser.

4 – Mycket bra
5 – Mästerlig

Chelsea: 3-4-3

Kepa Arrizabalaga - 3
Inte mycket att jobba med i matchen förutom i sista sekunderna i första halvleken där han gör en kanonräddning på Krunic skott från bara några meter.

Wesley Fofana - 3 (ut 37)
I början lite slarv men kommer in i matchen bra. Gör även 1-0 målet. Skadar knät efter en duell med Leao på mittplan och var tvungen att kliva av efter 37 minuter.

Thiago SIlva - 3
Gör en väldigt fin insats mot sin gamla klubb. Tryggheten själv i både försvarsspelet och när han själv har bollen.

Kalidou Kolibaly - 2
Börjar matchen med två aggressiva tacklingar men gör i övrigt en stabil insats.

Reece James - 4
Kommer som vanligt upp bra på sin högerkant och är trygg på boll. Fin assist till aubameyang till 2-0 målet. Sätter 3-0 med ett snyggt skott i nätttaket. Gör en riktigt bra match.

Ruben Loftus Cheek - 4
Gör en väldigt fin insats. Tryggt med boll, vinner närkamper och följer med bra i anfallsspelet. Längesen han gjorde en såhär fin insats.

Mateo Kovacic - 3 (ut 65)
Likt sin mittfälltskollega gör kroaten en fin insats. Stabil med boll och trygg i passningsspelet.

Ben Chillwell - 3
Följer på bra i anfallssplet och stabil i defensvien

Raheem Sterling - 3 (ut 74)
Gör också en bra match. Rör sig bra och har bra samspel med James på högerkanten. Spelar fram James till 3-0 målet. Gör en stabil insats och byttes ut i 74

Mason Mount - 2 (ut 74)
Hade det svårt att få fast bollen i början av matchen. Flera onödiga slarv och bolltapp. Kommer in i matchen bättre och har en boll i nät efter fint samspel med aubameyang och sterling men vinkas av för offside. Spelar upp sig och gör en fin insats. Byttes ut i 74

Pierre-Emerick Aubameyang - 3 (ut 65)
Rör sig bra och gör 2-0 målet. Byts ut i 65 minuten och gör en bra insats

Inhoppare

Trevoh Chalobah - 3 (in 37)
Fick hoppa in istället för skadade Fofana efter 37 minuter spel och gör en bra insats. Släppte inte många Milanspelare förbi sig.