Chelsea - Crystal Palace
3 - 0

Spelarbetyg Chelsea - Crystal Palace
Målskyttarna Alonso (1-0) och Chalobah (3-0)

Hemma på Stamford Bridge besegrade Chelsea under lördagseftermiddagen konkurrenterna från London med 3-0 i säsongspremiären.

Betygsskala:
1 Lejon – Dålig
2 Lejon – Godkänd
3 Lejon – Bra
4 Lejon – Mycket bra
5 Lejon – Mästerlig

Eduard Mendy – 2 Fick inte mycket att göra i matchen men räddade det han skulle.

Trevoh Chalobah- Matchens Lejon! 4 Mål i debuten och en stabil insats från 22 åringen i sin andra tävlingsmatch för klubben. svårt att se hur Tuchel ska kunna peta honom från startelvan efter den här fina insatsen.

Andreas Christensen – 3 Rätt placerad, fina uppspel från sin centrala mittbacksposition.

Anthony Rudiger – 2 Gör det han ska, lite för aggresiv i vissa lägen utifrån matchbilden.

Cesar Azpilicueta (66) © - 3 Har inte mycket att göra deffensivt, men gör det bra längs med högerkanten, högst delaktig i 2-0 målet.

Jorginho – 3 Lite matchovan i vissa beslut, men kommer in mer och mer i tempot. stod för många fina, välplacerade bollfördelningar.

Mateo Kovacic –2 Gör det han ska, insatsen sticker inte ut åt något håll.

Marcos Alonso – 4 Gör en bra insats, 120 minuter i benen och löper fint upp och ner längs med vänsterkanten i ytterligare 86 minuter. Målet gör att betyget går från 3 till 4.

Christian Pulisic – 3 Kom igång efter ett par minuter, rörliga fötter ställer till det för Palaceförsvaret, kom fint i en andra våg när han satte dit 2-0.

Timo Werner – 2 Löpte mindre än vanligt, fortsatta problem med bollen vid fötterna. Godkänd insats.

Mason Mount – 3 Var rörlig och skapade ytor för sig själv och andra. Upphovsman till 2-0 målet efter fint samspel med Azpilicueta.

Inhoppare:
Reece James (66) – 2 Gjorde det som förväntades av honom i hans inhopp, bidrog med pigga ben.

Kai Havertz (81) – spelade för kort tid för att betygsättas, men blev delaktig i spelet direkt och skapade chanser för sig själv och andra under dessa minuter.

Emerson Palmieri (86)– spelade för kort tid för att betygsättas.