2 lejon- Godkänd
3 lejon- Bra
4 lejon- Mycket bra
5 lejon- Mästerlig

Kepa Arrizabalaga -  2 Gör bort sig totalt i samband med Lutons mål men kompenserar det insläppta målet med en fin räddning under andra halvlek.

Emerson Palmieri - 2 Godkänd insats

Andreas Christensen - 3 Tillbaka i startelvan, gjorde inte bort sig på något sätt.

Kurt Zouma - 3 Gjorde det bra i mittlåset, kunde ha nickat in en hörna under första halvlek.

Reece James - 3 Bra insats av högerbacken, fin assist till Abrahams 2-0 mål.

Christian Pulisic - 2 Hade bra lägen att göra mål och borde åtminstone ha gjort ett.

Billy Gilmour - 3 19-åringen visar att han borde få chansen från start också i Premier League, bra passningsspel!

Mason Mount - 3 Gjorde det bra på mittfältet som kapten.

Hakim Ziyech - 3 Visade varför han ska starta på högerkanten, stabil match och bra passningsspel.

Tammy Abraham - 4 Matchens lejon! Hattrick idag, och sammanlagt 11 mål i alla turneringar, är värd en chans från start också i ligan

Timo Werner - 2 Fick en assist till Abrahams 1-0 mål, löpte bra men hade svårt att få avslut på mål och kunde ha satt sin straff i slutet av matchen.

Avbytare:

Callum Hudson Odoi
(in 70’) - 3 Chelseas offensiv såg direkt piggare ut när CHO blev inbytt, fick en assist till Abrahams 3-0 mål och förtjänar att starta framför Pulisic.

Kai Havertz (in 77’) - 2 Bra med några minuter i slutet av matchen.

Olivier Giroud (in 77’) -2 Samma som Havertz.

Mateo Kovacic (in 84’) -3 Hittade direkt Timo Werner med en passning som ledde till en straff.