5 – Mästerlig

Djordje Petrovic - 3
Behöver inte anstränga sig mycket idag, men är med på de få lägen som Spurs får till.

Marc Cucurella - 4
Stark insats överlag under matchens gång, gjorde det bra mot Johnson. Vinner frisparken som Jackson till slut nickar i mål.

Benoit Badiashile - 3
Bra defensiv insats utan några större tabbar.

Trevoh Chalobah -4 matchens lejon!
Nickar snyggt in sitt första mål för säsongen i den 24:e minuten. Blockerar även ett Spurs-avslut från innanför straffområdet i första halvlekens slutminuter och gör överlag en god defensiv insats.

Alfie Gilchrist - 3
Gör några onödiga kapningar men annars en riktigt bra insats på sin högerkant, speciellt när det är Son han möter.

Moises Caicedo - 3
Sliter på ordentligt på mittfältet, blir fälld flera gånger i första halvlek och vinner frisparkar, bra defensivt.

Conor Gallagher - 3
Riktigt fin frispark som leder till Chalobahs 1-0 mål, bra insats på mittfältet brevid Caicedo.

Mykhailo Mudryk - 3
Riktigt fin passning som är ytterst nära ett mål för Jackson i den fjärde minuten. Löper väldigt bra längs vänsterkanten och tar sig till straffområdet flera gånger med bollen, men avsluten gick inte hans väg idag.

Cole Palmer -3
Inte lika dominant som han var på Stamford Bridge under april, men prickar ribban med en frispark som Jackson sedan nickar i mål. Har tid att höja sitt målantal till mer än 20 ännu under resterande del av säsongen.

Noni Madueke - 3
Inte lika aktiv som Mudryk på vänsterkanten idag, men överlag en bra insats på högerkanten. Får iväg ett bra skott mot mål som går precis över ribban under första halvlek.

Nicolas Jackson - 3
Lite otur som inte sätter bollen i mål tidigt i första halvlek, men får sedan nicka in 2-0 i andra. Bra löpningar under matchens gång.