Det blev ingen rolig kväll i Kroatien för kungsblått där flera av spelarna underpresterade.

3 – Bra
4 – Mycket bra
5 – Mästerlig

Kepa- 3.
Står för en bra insats och kan inte göra mycket av målet som kommer. Gör två högklassiga räddningar i matchen.

Koulibaly-1. Svag insats överlag och får fel i positioneringen flertalet gånger. Drar på sig ett onödigt gult i andra halvlek och kommer helt fel i markeringen vid första målet.

Fofana-1. Springer fel i positionen flera gånger och står för en rad felpassningar. Hänger inte med i löpningen till 1-0 målet.

Azpilicueta-1. Likt sina mittbackskollegor en väldigt svag insats av spanjoren. Flera felpass och byts även ut efter 45 minuter.

Chilwell-2. Godkänd men inte mycket mer än så. Håller kanten bra men skapar inte jättemycket offensivt likt övriga spelare.

Kovacic-2. Håller i bollen bra men saknar löpningar från sina övriga offensiva kamrater. Byts ut tidigt i andra halvlek.

Mount-1. Fortsatt tungt för engelsmannen som inte alls fått det att flyta i säsongsinledningen. Mycket felpass och springer mest och klagar på domaren. Dags att bekänna bänk ett par matcher?

James-3. En av våra bättre spelare idag. Kommer upp på sin högerkant bra och står för några bra inlägg som ingen i boxen tar vara på.

Sterling-1. En väldigt svag insats. Släpper aldrig bollen när han ska släppa den och trasslar in sig i situationer han ej behöver hamna i.

Aubameyang-2. En godkänd premiär men inte mycket mer än så. Tar ett bra löpningar i början av matchen men får inte mycket att jobba på.

Havertz- 2. En av våra få spelare offensivt som skapar något på egen hand idag men slutprodukten saknas.

Inhoppare:

Ziyech-1. Byts in i början av andra halvlek för att inge mer offensivt hot. Men är direkt svag med flera felpassningar och felbeslut. Ser vilsen och ointresserad ut.

Jorginho-2. Stod för en del bra passningar och öppningar efter sitt inhopp.

Armando Broja-2. Visar ändå vilja och tar en del bra löpningar in i boxen.

Marc Cucurella-2. Ganska osynlig efter sitt inhopp men följer på bra i offensiven

Christian Pulisic-1. Spelar bara 15 minuter men är väldigt svag under den korta tiden. Tappar boll och slår bort bollen flera gånger.