Spelarbetyg efter Aston Villa - Liverpool 1-4

I en match där varje insats behöver sättas i relation till motstånd lyckades Liverpool till slut varva upp. Här kommer spelarbetygen...

Caoimhin Kelleher 2
Får endast ett skott på sig och släpper in ett mål. Är däremot ett bra avslut så absolut inte hans fel eller en underkänd insats. Sattes inte på prov med fötterna, men skötte det han skulle göra bra.

Neco Williams 2
Hade ett övertag mot vänsterbacken, men det resulterade inte i något konkret. Var aktiv och slog några fina passningar.

Fabinho 2
Sattes inte på något speciellt prov under matchen, men tog hand om det han skulle. Borde gjort mål på nick från en hörna.

Rhys Williams 2
Snudd på underkänd idag. Blir brutal frånsprungen av Louie Berry vid 1-1 målet. Styrkan i Williams spel är inte snabbhet om man säger så. Tog hand om allt i luftrummet.

James Milner 3
En av de få spelare som genomgående gör en bra insats. Tog sig runt flera gånger på vänsterkanten och var alltid spelbar och aktiv.

Jordan Henderson 2 (Ut 46)
Inte en bra match från Henderson. Sprang mycket, men skärpan var inte alls där. Vi får hoppas att lite vila gör att han kan hitta tillbaka till tidigare form.

Georginio Wijnaldum 2
Var slarvig i början av matchen och gav bort bollen till en Villa spelare flertalet gånger. Höjde sig till andra halvlek och fick även göra ett mål.

Curtis Jones 2 (Ut 61)
Slog inlägget till första målet men annars var det en blek insats av Curtis. För dålig rörelse och svaga toucher. Utbytt.

Mohamed Salah 2 (Ut 74)
Väldigt svag i första halvlek. Tappade bollen när han fick den och var annars osynlig. Men målet i andra gör att det ändå blir ett godkänt betyg.

Takumi Minamino 1 (Ut 61)
Ifall det var någon match där Taki skulle visa varför han förtjänar att få mer speltid var det i denna. Men inte ens mot ett juniorlag klarade han av att uträtta något. Rör sig mycket men är alldeles för feg när han väl får bollen. Känns som att han är rädd för att göra fel.

Sadio Mane 3 (Ut 74)
Var förmodligen Liverpools bästa spelare ur startspelare i en annars svag elva. Gjorde första målet och var den enda aktiva offensiva pjäsen i första halvlek.