Spelarbetyg efter Brentford - Liverpool 3-3

Spelarbetyg efter Brentford - Liverpool 3-3

Här kommer spelarbetygen från den galna 3-3-matchen i västra London.

Alisson Becker 6

Ska inte hängas för något av målen, där det är försvarsspelet, snarare än målvaktsspelet, som spökar. 

Trent Alexander-Arnold 5

Fick dåligt med hjälp vid bortre stolpen vilket Brentford utnyttjade två gånger. Har ett par fina passningar men ingen bra insats på det stora hela. 

Virgil van Dijk 5

Hade tufft mot Ivan Toney. Stod och glodde vid Brentfords första mål och såg faktiskt ganska nonchalant ut när han förlorade nickduellen som ledde fram till 2-2. 

Joël Matip 6

Bättre än van Dijk ikväll. Räddade ett Brentfordmål på mållinjen. Skulle kunnat göra ett bättre jobb vid hemmalagets tredje mål. 

Andy Robertson 5

Nä, det här var inte Andy Robertsons kväll. En hel del felpassningar och dessutom en varning när han inte hängde med sin bevakning. Hade en fin soloräd men inte jättemycket mer framåt. 

Jordan Henderson © 7

En av få som gjorde bra ifrån sig ikväll. Slog inlägget till Jotas 1-1-kvittering och var säker i passningsspelet. 

Fabinho 6

Briljant framspelning till Salahs hundrade Premier League-mål i Reds men hade svårt att få stopp på Brentfords framfart i omställningarna. 

Curtis Jones (ut 68’) 7

Liverpools bäste spelare i den första halvleken. Pressade envist på mittfältet och jobbade fram bollen till Salahs jättechans när Ajer räddade på mållinjen. Krutade själv in 3-2-målet. 

Mohamed Salah 7

Brände en del lägen men var klinisk när han slog in Fabinhos passning på volley till 2-1. Rånad på ett till när Ajer räddade heroiskt på mållinjen i sista stund. 

Diogo Jota 6

Fortsätter upprätthålla samma höga målsnitt. Nickade in Hendos inlägg till 1-1 och var en enastående David Raya-räddning från ännu en fullträff. Bland de sjukare räddningar jag sett. 

Sadio Mané 5

Svag ikväll. Tar en hel del märkliga felbeslut; passar när han inte ska passa, dribblar när han inte ska dribbla och så vidare. Snudd på en fyra. 

Roberto Firmino (in 68’) 5

Bytte av Curtis Jones och tillförde inte speciellt mycket. 

Matchens främste Liverpoolspelare enligt liverpoolsweden.se: Curtis Jones

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2021-09-25 21:23:44
Author

Fler artiklar om Liverpool