Spelarbetyg efter Liverpool - Wolverhampton 4-0

Spelarbetyg efter Liverpool - Wolverhampton 4-0

Flera övertygande spelarinsatser när Liverpool besegrade Wolverhampton inför hemmapubliken på Anfield.

Betygsskala
5 - Världsklass
4 - Mycket bra
3 - Bra
2 - Godkänd
1 - Underkänd

Caoimhin Kelleher 4
Sagan fortsätter. Ytterligare en mycket bra insats av Kelleher. Monsterräddningen i första halvlek och stabila ingripande i eget straffområdet ger ett högt betyg. 

Neco Williams 2 (Ut 69')
Sätter sig själv i en svår situation då han får syna ett gult kort i matchinledningen. Uppstår en del farligheter på hans högerkant i första halvlek. Men en helt klart godkänd insats från den unge högerbacken, som stod upp bra mot Adama Traore i andra halvlek. 

Fabinho 3
Går bort sig vid en sekvens i första halvlek. Visar annars upp ett stabilt mittbackspel. Flera viktiga brytningar i eget straffområde. 

Joel Matip 4 
Generalen i försvarslinjen. Nickar bort alla bollar som dimper ner i straffområdet. Dessutom kan han skalla in bollar i offensivt straffområde - en mycket bra insats. 

Andy Robertson 4
Bortsett från den idiotiska stötbrytningen i första halvlek var det en briljant insats från skotten. Springer som om han hade fyra lungor och stormar fram längs vänsterkanten. 

Curtis Jones 3
Trygg med bollen, bra i omställningsspelet och vinner många dueller på mittplan. Han fortsätter att övertyga. Nästa steg är en ännu bättre slutprodukt i sista tredjedelen av planen. 

Gini Wijnaldum 4 
En mycket stark insats från Gini. Rör sig över stora ytor, är kreativ och kombinerar fint med frontrion. Kröner sin insats med ett fantastiskt mål. 

Jordan Henderson 4 (Ut 81')
Styr och ställer på mittfältet. Sliter och vinner många andrabollar. Bidrar även med flera fina svepande djupledsbollar som bryter av spelmönstret. En riktigt gedigen insats från kapten Henderson.

Mohamed Salah 4 
Två sekvenser och två fantastiska prestationer. Kyligt avslut vid första målet och assisten till Matips nickmål är briljant. En matchvinnare. 

Roberto Firmino 3 (Ut 73')
Söker mycket boll och såg riktigt spelsugen ut ikväll. Farlig när han hittar ytan framför motståndarnas backlinje och får spela rättvänd. Saknar ett mål eller en assist för ett högre betyg, men en lovande instats från Bobby. 

Sadio Mané 4
Har ett övertag på Semedo hela matchen. Tillsammans med Robertson äger han vänsterkanten. En mycket bra och pigg insats från senegalesen. 

Trent Alexander-Arnold 3 (In 69')
En efterlängtad debut efter skadefrånvaron. Hans blotta närvaro ger en trea i betyg. Fint inspel som leder till Liverpools fjärde mål. 

Diego Jota (In 73') och Naby Keita (In 81') spelade för kort tid för att betygsättas. 

Matchen främsta Liverpoolspelare enligt liverpoolswedenGini Wijnaldum 





 

Carl Andreassoncarl.andreasson@liverpoolsweden.seTwitter: @Candreasson_2020-12-06 23:50:00
Author

Fler artiklar om Liverpool