Spelarbetyg efter Toulouse - Liverpool 3-2

Förlust efter ett riktigt bottennapp till prestation mot Toulouse. Här kommer redaktions spelarbetyg efter matchen.

Caiomhin Kelleher 5
Svårt att egentligen lasta honom för något av målen. Möjligtvis att han ska göra det lite bättre på det tredje men där är det främst försvarsinsatsen som är usel.

Joe Gomez 5
Bra insats i den första halvleken som högerback. Var så när att få göra sitt första mål i Liverpool-tröjan med en nick som träffade ribban. Stoppar en farlig kontring i den första halvleken. Får spela vänsterback i den andra halvleken där han ser helt vilsen ut. ”Assisterade” dock till självmålet som gav reduceringen.

Joel Matip 4
Matip är verkligen en spelare som blandar och ger nuförtiden. I dag är han verkligen inte bra, ligger för långt ifrån Dallinga på 2-0-målet. Även på det tredje målet går det att ifrågasätta hans insats.

Jarell Quansah 7
Var klart bäst i en väldigt dålig backlinje för dagen. Placeringssäker och har dessutom en fin passningsfot. Blåstes på en sen kvittering efter en hands i speluppbyggnaden på Mac Allister.

Kostas Tsimikas 3 (ut 46´)
För dålig, igen. Orsakade 1-0-målet efter att ha tagit alldeles för lång tid på sig för att spela i väg bollen. Utbytt i paus, med all rätt.

Wataru Endo 4 (ut 46´)
Låg fel i position i stort sett hela tiden och hamnade ofta på efterkälken. Blev dessutom varnad efter en rejäl stämpling och riskerade ett andra gult kort med en för otajmad tackling några minuter efter.

Harvey Elliott 5
Ingen höjdarinsats men han visar i alla fall lite vilja i dag, till skillnad från många andra. Står för en fin prestation i den första halvleken där han skapar ett läge helt på egen hand.

Alexis Mac Allister 6
Helt okej insats. Spelade åtta i den första halvleken och sexa i den andra och det syns klart var han trivs bäst. Han ska ha en mer framskjuten roll i plan. Det är där hans kvalitéer kan nyttjas mest. Assisterar Jotas mål på ett fint sätt.

Ben Doak 6 (ut 46´)
Var frejdig och utmanade hela tiden varje gång han fick bollen under den första halvleken, men blir lite osynlig emellanåt. Var nära att kvittera till 1-1 efter en lite tilltrasslad situation.

Cody Gakpo 4
Näst intill helt osynlig hela matchen. Blir stillastående allt för ofta och visar sig knappt. Hade dock några bra leveranser från fasta situationer i den första halvleken.

Luis Diaz 6 (ut 81´)
Fick de glädjande nyheterna några timmar innan avspark att hans pappa äntligen släppts efter att ha suttit kidnappad i tolv dagar. Gör det bra i den här matchen. Utmanar hela tiden sin gubbe.

Trent Alexander Arnold 4 (in 46´)
Är fortsatt för loj och nonchalant i försvarsspelet. Släpper till ett friläge bara ett par minuter efter han kommit in. Är dessutom inte med alls på 3-1-målet. Har några fina bollar, som vanligt, i offensiv väg. Den som sticker ut är den till Salah, knappt fem minuter in i den andra halvleken där egyptiern försöker lobba in bollen.

Dominik Szoboszlai 4 (in 46´)
Slår bort för mycket bollar i den här matchen. Har något distansskott som hade kunnat resulterat men annars en rätt svag insats.

Mohamed Salah 5 (in 46´)
Fick inte mycket uträttat. Fick å andra sidan inte heller särskilt många bollar att jobba med. Hade ett läge tidigt in i den andra halvleken som hade kunnat resultera i en kvittering.

Darwin Nunez 6 (in 73´)
Gör alltid jobbet när han spelar. Det visar han även i dag men kommer dock inte till några lägen i den här matchen.

Diogo Jota 7 (in 81´)
Spelade egentligen för kort tid för att betygsättas men på de få minuterna han fick hann han med att stå för en elegant reducering som påminner mycket om 1-0-målet han gjorde på Anfield mot samma motstånd.

Matchens spelare enligt redaktionen: Jarell Quansah.