Nottingham - Bournemouth
2 - 3

Spelarbetyg: Nottingham Forest 2 Bournemouth 3

En felaktig utvisning och ett hattrick av Dominic Solanke, sänker de röda inför sin nya coach Nuno Santo

Nuno Espírito Santos debut som huvudansvarig tränare för Nottingham Forest, slutade med förlust. Stor segerorganisatör för Bournemouth blev Dominic Solanke, med en äkta hattrick i andra halvlek.

Nottingham Forest startade matchen riktigt bra, och hade två målchanser genom Anthony Elanga och Chris Wood. Dock var målvakten i bortalaget med på noterna.

Den som drog på sig mest uppmärksamhet var annars domare Robert Jones, när Willy Boly fick sitt andra gula kort, efter en klockren tackling mot Adam Smith

Ett decimerat hemmalag nekades dessutom en straff, trots en klar hands. Publiken visade sitt missnöje mot domarinsatsen, när lagen gick till pausvila.

Halvtid: Nottingham Forest - Bournemouth 0-0

De röda tog ledningen redan efter två minuter in i andra halvlek, när Wood stal bollen av försvarare Alex Scott. Passningen hittade Elanga, som satte bollen i mål nära stolpen.

Glädjen blev inte långvarig, utan planens bästa spelare  Solanke kvitterade fyra minuter senare, och gjorde även ledningsmålet strax därefter.

Det tio man starka hemmalaget lyckades kvittera, genom en nick av Wood på hörna.

Trots en kämpa match av The Tricky Trees, får man inte med sig någon poäng. På övertid fullbordar bortalagets skyttekung ett äkta hattrick fram till vinst.

Slutresultat: Nottingham Forest - Bournemouth 2-3

Spelarbetyg: 0 Helt osynlig 1 Nej men seriöst, kan du spela fotboll? * 2 Exceptionellt dålig * 3 Dålig * 4 Inte upp till standard * 5 Utgångspunkten * 6 Det var ganska bra * 7 En solid prestation * 8 Nu kan vi snacka fotboll * 9 En riktigt klass spelare * 10 En på miljonen

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg