Spelarbetyg: Nottingham Forest 2 Wolves 2

Nottingham Forest spelar oavgjort 2-2 mot Wolverhampton, inför ett återigen fullsatt City Ground

Det var en match där de röda kom tillbaka från underläge, trots relativt bra spel i första halvlek. En sen kvittering på tilläggstid av Morgan Gibbs-White, och lagen gick till pausvila med ett oavgjort resultat.

Halvtid: Nottingham Forest - Wolves 1-1

Tricky Trees fortsätter i andra halvlek att skapa målchanser, men fortfarande svårigheter att få till bra avslut. Forest tog dock ledningen i matchminut femtiosju, och det var den tidigare Wolves spelaren Gibbs-White som lyckades få med sig bollen in i straffområdet. Tumult uppstod när vår tia blev fult tacklad, men Danilo lyckades i trängseln få in lädret i mål fram till hemmaledning 2-1.

Det stod sig tyvärr inte mer än fem minuter, när bortalagets Cunha gjorde sitt andra mål i matchen fram till 2-2. En riktigt bra chans att återta ledningen dök upp i slutet, men den inhopparen Divock Origi misslyckades med passningen fram till Chris Wood.

Slutresultat: Nottingham Forest - Wolves 2-2

Spelarbetyg: 0 Helt osynlig 1 Nej men seriöst, kan du spela fotboll? * 2 Exceptionellt dålig * 3 Dålig * 4 Inte upp till standard * 5 Utgångspunkten * 6 Det var ganska bra * 7 En solid prestation * 8 Nu kan vi snacka fotboll * 9 En riktigt klass spelare * 10 En på miljonen

Fler artiklar om Nottingham

Nottingham Forest besegrar Liverpool med 1-0 på Anfield, efter en taktisk triumf för Nuno Espirito Santo. Sammandrag/Spelarbetyg