Sunderland värvar försvarare

Sunderland värvar försvarare

Sunderland har gjort klart med sitt första nyförvärv detta övergångsfönster, de värvar den 20-årige försvararen Nectarios Triantis från Central Coast Mariners.

Ett problem Sunderland hade förra säsongen var de många skadorna de fick på sina försvarare. Nu har klubben förstärkt den positionen och tagit in den australiensiska försvararen Nectarios Triantis, bekräftar klubben på sin webbplats.

Triantis kommer närmast från Central Coast Mariners där han spelade 26 matcher den gångna säsongen och hjälpte klubben att vinna A-League efter en 6-1 seger i finalen mot Melbourne City, han blev även uttagen till “Årets lag” i A-League. 

Han har nu efter säsongen åkt med det australiensiska U23 landslaget på “Maurice Revello Tournament” i Frankrike. Han förväntas komma till Sunderland efter turneringen för att slutföra affären som uppges kosta omkring 4 miljoner kronor. 

Mina tankar:
Triantis är ingen spelare jag har sett spela, men av det jag läst så verkar det vara en ung lovande mittback som är både stark och snabb. Det negativa om honom skulle vara att han endast har spelat 26 matcher i sin seniorkarriär och behöver kanske en acklimatiseringsperiod innan han visar sina allra bästa sidor. Jag gillar också att Sunderland fortsätter värva unga och lovande spelare och tror detta kommer bli en riktigt bra värvning i slutändan.


TV: Man United-lånet Diallo med drömfrispark för Sunderland
 

Markus Olofsson2023-06-08 22:32:00
Author

Fler artiklar om Sunderland