Lagbanner
2021-11-02 21:00

Atalanta - Manchester U

Inför Hull – Swansea
Senast det begav sig!

Inför Hull – Swansea

Det är dags för nästa ligacupomgång för Swansea på tisdag, och Championshiplaget Hull står för motståndet.

I förra omgången kunde Swansea relativt lätt avfärda York och vinna med 3-0. Nu väntar tuffare motstånd när man besöker Hull. Monk säger själv att han inte enbart kommer utgå från att ge bänkspelare chansen, men antagligen kommer vi ändock främst se spelare som inte brukar starta i morgondagens elva. En elva baserad på bänkspelare skulle kunna se ut så här:
Nordfeldt
Rangel-Bartley-Amat-Tabanou
Barrow-Britton-Grimes-Routledge-Emnes
Eder

 
Någon av dessa spelare lär kanske ersättas av ordinarie spelare, men samtidigt är det ligan som måste prioriteras. Detta är inte heller en dålig elva, utan det ska kunna slå många lag från The Championship.
 
Hull ligger för nuvarande på en fin tredjeplats i The Championship efter åtta omgångar. Tränare Bruce har gått ut med att han antagligen kommer låta några spelare vila inför matchen mot Swansea, något som är förståligt då en eventuell uppgång till Premier League är viktigare än att spela långt i cuperna.
 
Förra året vann Swansea båda mötena i ligan, kommer laget upp till den kapaciteten de visade i matchen mot Everton (eller ännu hellre till den nivån de hade de första matcherna) bör det bli vinst även imorgon!

Anders Persson2015-09-21 15:39:00
Author

Fler artiklar om Swansea