Lagbanner
King Power Stadium, 2021-12-28 21:00

Leicester - Liverpool

Inför Liverpool - Swansea

Inför Liverpool - Swansea

En riktigt svår bortamatch väntar för ett Swansea som har fortsatt dålig form.

I förra omgången räknade nog många med en Swanseavinst i mötet mot Bournemouth, något som skulle behövts med tanke på de svåra matcherna som väntar de kommande omgångarna. Istället blev det snabbt ett underläge i matchen och även om Swansea lyckades få med sig en poäng var det två för lite.
 
Nu väntar Liverpool med lysande form, vilket är en betydligt svårare motståndare. För Swansea saknas Shelvey i laget, men i övrigt har Monk tillgång till alla spelare. En trolig elva är:
Fabianski
Naughton-Williams-Fernandez-Taylor
Ki-Cork
Ayew-Sigurdsson-Montero
Eder

 
Liverpool krossade Manchester City i förra omgången och vann sedan komfortabelt i Europa i veckan. Laget kommer sakna Sturridge i mötet och lagkapten Henderson är ännu en bit från att vara tillbaka. Med tanke på lagets form ska detta dock inte spela allt för stor roll.
                                                                                                                                            
Spelar lagen på samma nivå som förra omgången kommer söndagens match tyvärr vara en riktigt ensidig affär. Som Swanseasupporter får vi hoppas att bortalaget lyckas hålla nere siffrorna och högst otroligt kanske de till och med lyckas få med sig en poäng hem. Tyvärr känns det som sagt som ytterst osannolikt utan risken är nog större att resultat rinner iväg i Liverpools favör.

Anders Persson2015-11-28 07:53:59
Author

Fler artiklar om Swansea