Lagbanner
King Power Stadium, 2022-05-11 20:45

Leicester - Norwich

Inför Norwich – Swansea

Inför Norwich – Swansea

Swansea har på lördagen en chans att återigen få fart på säsongen när man gästar sextondeplacerade Norwich.

Efter att ha vunnit mot Aston Villa i förförra omgången så såg det länge bra ut mot Arsenal i förra omgången. Ett tidigt mål för Gunners i andra halvlek förändrade dock matchbilden och matchen slutade med en förlust med tre mål. Resultat speglade kanske inte matchbilden, men en förlust är en förlust. Nu väntar dock två omgångar med lite lättare motstånd då Swansea först möter Norwich och sedan Bournemouth.
 
Läget i laget är oförändrat, inga skador eller avstängningar. Monk lär ändå göra några förändringar för att få fart på laget. Iskalle Gomis lär dock få chansen igen då Monk inte verkar ha allt för mycket förtroende för andreanfallare Eder. En möjlig elva är:
Fabianski
Naughton-Williams-Fernandez-Taylor
Ki-Cork
Ayew-Shelvey-Sigurdsson
Gomis

 
Norwich har än så länge bara två vinster på de första elva omgångarna. Med sex förluster innebär det att laget har nio poäng, bara två poäng mer än Newcastle under strecket. Till matchen mot Swansea är Martin avstängd medan Wisdom är skadad. Även Jarvis är tveksam till spel.
 
Morgondagens match är väldigt viktig då det är nu som Swansea har ett gyllene tillfälle att vända på den nedåtgående spiralen. Spelar man lika bra som i första halvlek mot Arsenal har man också stora chanser att faktiskt få med sig alla tre poäng, i alla fall om man också sätter sina chanser!

Anders Persson2015-11-06 08:02:09
Author

Fler artiklar om Swansea