Thiago Silva är optimistisk efter insatsen mot Tottenham

Thiago Silva är optimistisk efter insatsen mot Tottenham

Chelsea stod för en bra insats mot Tottenham i den senaste matchen. Trots det snöpliga slutresultatet är Silva nöjd med lagets insats och han är positiv inför lagets nästkommande uppgift mot Leeds.

Matchen mot Tottenham bjöd på mycket dramatik och många avgörande dombeslut gick emot hemmalaget. Chelsea gjorde en riktigt bra insats och styrde spelet från start. Trots den sena kvitteringen är Silva positiv kring lagets prestation.

”Det var en fantastisk match, det var en hög intensitet och vi spelade riktigt bra. Vi kontrollerade matchen, förutom de tio minuter i andra halvlek då de kvitterade. De två målen vi släppte in var inte korrekta. Det första skulle varit en frispark och gult kort, inte ett anfall för dem, Richarlison stod även i vägen för min målvakt.  Han (Mendy) kunde inte se bollen när den gick in.”, säger Silva.

Silva menar även att det är viktigt att gå vidare nu och blicka fram emot matchen mot Leeds på söndag.

”Vi startade säsongen med en bra vinst borta mot Everton, vilket också är ett duktigt lag. Nu (matchen mot Tottenham) spelade vi bra och kontrollerade matchen. Det var bara slutresultatet som inte var korrekt. Men vi ska fortsatt ha våra huvuden högt och fortsätta att arbeta eftersom på söndag väntar en svår match mot Leeds. Vi kommer att åka dit för att ta tre poäng.”, säger Silva.

Matchen spelas på söndag, avsparkstiden är 15:00. Spelplats: Elland Road.

Källa. Chelseafc.com
 

Linus SjöströmLinussjostrom992022-08-16 22:27:37
Author

Fler artiklar om Chelsea