Torres vill stanna i Chelsea
Det ser så sakteliga bättre och bättre ut Fernando...

Torres vill stanna i Chelsea

El Nino har på en presskonferens sagt att han har en ärlig och rak relation med ledningen i klubben och att han vill stanna i Chelsea tills kontraktet löper ut.

29-årige Fernando Torres har haft svårt att hitta tillbaka till den lysande form han var i under tiden i Liverpool. Där gjorde han fantastiska 81 mål på 142 matcher men sedan ankomsten till Chelsea har spanjoren inte rosat marknaden direkt.

Det har sett bättre ut på sista tiden, framför allt i cupspelet, men i Premier League får man gå så långt tillbaka som till december för att hitta Torres senaste nätkänning.

Med spekulationer om att Falcao ligger högst upp på Chelseas önskelista har det även ryktats om att Abramovich tröttnat på Torres och vill visa honom utgången till sommaren. Torres är dock fullt fokuserad på att stanna.

"För tillfället är jag glad, men jag skulle vara ännu gladare om vi vann Europa League. Jag har alltid känt mig som en del av denna klubb. Saker och ting förändras men denna säsong kan man se att jag varit huvudanfallaren.

Denna säsong har varit bättre för mig, men det har fortfarande inte varit på den nivån jag vill prestera på. Jag tror verkligen på att klubben talar sanning med mig. De har förhoppningar och de tror på mig

Jag vet att jag vill stanna. Om de ändrar sig, då är det en annan fråga, men relationen mellan mig och klubben är väldigt ärlig. Där finns inga problem alls" säger Torres på en presskonferens inför kvällens match, enligt Daily Mail.

Torres är en bidragande orsak till att Chelsea nu ska spela semifinal i Europa League. Senast, mot Rubin Kazan, gjorde han ett fantastiskt mål och nu hoppas han att laget kan gå hela vägen i turneringen.

"Jag hoppas att det kommer mera för jag är fortfarande ung. Vi kan vinna Europa League denna säsong, men vi kan även vinna mycket mer. Laget vi har är ungt, vi kan nå fantastiska höjder. Jag vill vara involverad i nästkommande år för vi kan bli ett av de bästa lagen i hela Europa, inte bara i England."

Angående en eventuell värvning av Falcao säger Torres följande, avslutningsvis:

"När man spelar i Chelsea hoppas man alltid på att stora namn ska komma och stora namn kopplas alltid samman med Chelsea. Det kan man inte stoppa, speciellt när sommaren kommer och alla toppspelare är välkomna till Chelsea. Sedan jag kom hit har vi bara värvat toppspelare, så jag skulle inte bli förvånad om vi värvade Falcao."

Daniel Joannou2013-04-25 13:04:00
Author

Fler artiklar om Chelsea