Torsdagskollen (nr 51): Sheffield United- Swansea 1-0
Det blev ännu en vinst och ännu en nolla när det gäller insläppta mål bakåt! Härligt, härligt, men farligt farligt var känslan efter matchen igår kväll! Tre viktiga poäng och The Blades ligger återigen på en tredjeplats i tabellen!

Sheffield United vann med 1-0 mot Swansea på Bramall Lane och fortsätter att både hålla nollan och att vara obesegrade. Man är nu det enda laget som inte förlorat i Championship. Härligt!

Denna onsdagskväll var det dags för Sheffield United att möta Swansea på Bramall Lane. The Blades hade inför matchen inte förlorat någon match och även hållt nolla sedan mötet med Norwich i augusti. Skulle detta fortsätta?

Matchen kom igång och de runt 25000 fick direkt se Burrows slå ett inlägg som Brooks tog hand om. Brooks vänsterskott blockerades dock av bortalagets försvar. I den 9: e minuten sköt Campbell ett skott som räddades av målvakten i bortalaget. Efter en kvarts spel hade bortalaget en chans när Ronalds skott blockerades. Spelet lugnade ner sig en period och ingenting hände förrän i den 28: e minuten när bortalagets Cooper fick iväg ett skott som blockerades av hemmalagets försvar. Fyra minuter senare var det omvänt när Shackletons skott blockerades och bara minuten senare nickade Ahmedhodzic utanför. Några minuter senare hade bortalaget en chans när Peart-Harris skott gick utanför målet. Alla trodde nu att det skulle stå 0-0 i paus, men ack så fel de fick när hemmalaget lyckades få in bollen i straffområdet. Bollen träffade Swansea-spelaren Tymon som styrde in bollen i eget mål. Ledningsmålet kom perfekt för Sheffield United! Härligt!!

I den andra halvleken satte hemmalaget fart. I den 53: e minuten sköt O'Hare ett skott som blockerades och minuten senare hade hemmalaget en dubbelchans när först Brooks skott räddades av målvakten och precis efter sköt Campbell i ribban. Ojoj! Bara två minuter senare var Brooks framme igen och sköt ett skott som målvakten i bortalaget räddade. I den 63: e minuten sköt inbytte Moore ett skott som gick i stolpen. Sheffield United borde ha lett med 3-0 vid detta laget men bollen ville inte gå in. Några minuter senare hade bortalaget en chans när Cabango sköt ett skott som gick utanför. Två fina chanser från Burrows respektive Brewster som blockerades samt gick utanför blev det sista som hände i offensiv väg för hemmalaget. På slutet blev det onödigt spännande när Swansea skapade två möjligheter på övertid genom Grimes vars skott räddades av Cooper samt Vipotniks nick som gick utanför målet. Efter 94 minuters spel blåste domaren av matchen och Sheffield United vann igen och fortsätter att hålla både nollan samt förlust-nollan! Ibland räcker ett självmål för att vinna och det gjorde det igår kväll!