Torsdagskollen (nr 52): George Baldock är död
En hjälte på Bramall Lane har lämnat oss på ett hastigt sätt! Sheffield United och Sheffield kommer inte glömma dig.

Torsdagskollen (nr 52): George Baldock är död

En oerhört sorglig nyhet har nått fotbollsvärlden den här dagen. Den före detta Sheffield United-hjälten har dött i en pool i Grekland. Kondoleanser har kommit in från många runt om i världen.

Torsdagskollen är här och idag var det tänkt att redaktionen skulle skriva om att just Torsdagskollen nu har hållt på i ett år. Vidare skulle vi även behandlat ämnet Chris Wilder och dennes framfart under nuvarande säsong. Tyvärr blir det inte så idag därför att redaktionen känner att den vill hedra och minnas George Baldock.

Baldock har enligt diverse källor hittats avliden i en pool i en förort till Aten i Grekland. Han spelade numera i grekiska klubben Panathinaikos. Frun, som fortfarande bor kvar i England med resten av familjen hade sökt Baldock under onsdagen utan att nå honom. Frun hade då tagit kontakt med en vän till George som bodde i närheten för att se var han var. Denne vän hade då hittat honom livlös i poolen. Polisen kommer nu att utreda Baldocks död!

Sheffield United har gått ut med en kondoleans under morgonen. Flera spelare som McBurnie, Maguire (Manchester United) har även de skickat sitt deltagande. Baldock kom till Sheffield United 2017 och var en del av Wilders lag som gick från League One till Premier League. Baldock var en av hjältarna och blev snabbt populär på Bramall Lane. Han var en fighter som aldrig gav upp och manade på andra spelare att kämpa ännu mer. Han hade ett stort hjärta för klubben och gav aldrig upp.

Sheffield United-redaktionen hyllar härmed en stor Sheffield United-spelare som vi alltid kommer att minnas!

R.I.P George Baldock 

Ola Paulsson 2024-10-10 09:31:03
Author

Fler artiklar om Sheffield U