Tuchel hoppas att Rudiger förlänger sitt kontrakt med klubben

Tuchel hoppas att Rudiger förlänger sitt kontrakt med klubben

Chelsea står inför en spännande avslutning på säsongen och nu ska allt avgöras. Thomas Tuchel hoppas även på att kunna förlänga Antonio Rudigers kontrakt med klubben.

Rudiger är en av många spelare som har lyfts sig sedan Tuchels ankomst till klubben. Under Lampards sista månader i Chelsea hamnade Rudiger mestadels på bänken men när Tuchel kom ändrades allt. Rudiger har sedan tränarbytet varit en stabil och pålitlig mittback som stått för flera starka prestationer. Tuchel har uttryckt sin vilja att behålla den tyska mittbacken som anledde 2017 från Roma. 

"Om Toni vill stanna i klubben så har han vår fulla support"

"Han är väldigt smart och är full av energi i sitt försvarsspel. Han är en förebild och har mycket positiv aggresivitet i sig. Det här är vad vi gillar. När han kan förvandla allt detta till topprestationer är vi alla mycket glada över att ha honom", förklarar Tuchel. 

Chelsea spelar en otroligt viktig match mot Leicester ikväll. Matchen spelas på Stamford Bridge och avsparkstiden är 21:15. Matchen har en stor betydelse i kampen om Champions League-platserna. 


Källa: Chelseafc.com

Linus SjöströmLinussjostrom992021-05-18 11:55:10
Author

Fler artiklar om Chelsea