Tuchel osäker på Emerson

Tuchel osäker på Emerson

Vår tyske manager uttrycker sig tveksamt kring huruvida klubben skall kalla tillbaka Emerson Palmieri efter senaste tidens skador på ordinarie spelare.

I dag öppnar transferfönstret och som vi alla känner till har Ben Chilwell opererats i dagarna och operationen gick bra men rehabiliteringen är ju alltid oändlig när det kommer till korsband. Inte nog med det så klev Reece James av skadad senast och vi står nu med Marcos Alonso på ena kanten och Cesar på den andra vilket det kan finnas mer att önska kring.
Lucas Digne har spekulerats in från Everton för att lösa situationen men på presskonferensen inför Liverpool menar tysken till ChelseaFC: 
''Vi har tittat på det då vi står inför en ny situation med Ben Chilwell så givetvis ser vi över möjligheterna över vad vi kan göra''.

Emerson är för närvarande utlånad till Lyonnais i Frankrike där han gjort 15 matcher och 1 mål men även fått spela i Europa League och kan därmed klassas som en viktig pjäs. Italienaren var även med och vann EM-guld i somras. Tuchel utvecklar: 
‘En av vår möjligheter är en spelare som vi verkligen uppskattar och gillar som person är Emerson men vi måste, som jag säger, checka av läget. Vi är inte på några detaljer. Vi diskuterar och reflekterar och detta kommer att pågå i några dagar, kanske veckor'. 

Ja, vad finns det att hoppas på här egentligen?

Mattias Henriksson 2022-01-01 11:15:00
Author

Fler artiklar om Chelsea