Tung förlust för Chelseas damlag

Tung förlust för Chelseas damlag

Under söndagskvällen förlorade Chelseas damlag mot Barcelona. Matchen slutade med 0-4 till spanjorskorna på Gamla Ullevi och spänningen dog tidigt i matchen. Emma Hayes gav sin syn på matchen efteråt.

Redan efter 33 sekunder kunde Barcelona hitta nätet och en tidig uppförsbacke för Chelsea var ett faktum. Barcelona fortsatte sedan sin marsch mot Champions League-titlen med att producera fyra mål redan efter 36 spelade minuter. Den spanska toppklubben blev helt enkelt ett nummer för stort för Chelsea och matchen slutade även 0-4 till Barcelona. Tränaren Emma Hayes har även gett sin syn på matchen. 

"Över innan det började", sa Emma Hayes efter en intervju med Sky Sports. Hayes menar på att laget saknar erfarenhet från sådana stora matcher och spelarna kommer att lära sig saker av den här tunga förlusten. 

Emma Hayes har även talat med tidningen BT Sport, "Det har varit en fantastisk säsong för oss, idag var det tufft eftersom matchen var över innan det började och därför är det svårt att analysera den".

Chelseas damlag har gjort en grym säsong som tyvärr inte fick krönas med en Champions League-titel. Laget har under säsongen bland annat vunnit ligatitlen och har därmed vunnit ligan två år i rad. Nu gäller det att ta nya tag och ladda om inför nästa säsong som innebär nya chanser att vinna fler titlar. 


Källor, Sky Sports, BT Sport

Linus SjöströmLinussjostrom992021-05-17 16:58:00
Author

Fler artiklar om Chelsea