Ungdoms- och lånekoll
Befarad skada på lovande Lewis Dobbin. En av många utlånade Everton-spelare.

Tungt för U18, men det går bättre för U21. I övrigt blandad kompott bland Evertons utlånade spelare.

Everton U18

Förlorade först i bortamatchen mot Nottingham Forest med 3-2 efter mål av Coby Ebere och Francis Okoronkwo. Inte bättre gick det i helgens match mot Wolverhampton där Everton gick mållösa ur tillställningen och förlorade följaktligen med 1-0. Laget har inlett säsongen knackigt med tre raka förluster och ligger näst sist.

Everton U21

Bättre går det för det äldsta undomslaget i Premier League 2. Efter en ny vinst i söndags hemma mot Brighton med 1-0 parkerar de på en fjärdeplats i ligan. Målet i matchen gjordes av Stanley Mills.

Utlånade spelare England

Lewis Warrington - Fleetwood Town
Spelade två matcher under föregående vecka. Först 90 minuter i 1-0 vinsten mot Peterborough, sen ytterligare 90 i 1-1 krysset mot Charlton.

Ryan Astley - Accrington Stanley
Fick spela 90 minuter i båda matcherna förra veckan. Först i 1-0 vinsten mot Cheltenham, sedan i 1-0 förlusten i FA-cupen mot Salford City.

Tyler Onyango - Burton FC
Byttes in med 23 minuter kvar att spela i helgens match mot Sheffield Wednesday. I midweek blev han fast på bänken hela matchen.

Harry Tyrer - Chester FC
Det blev ytterligare 90 minuter för Harry Tyrer när hans Chester vann med 2-0 i FA-cupens andra kvalrunda till huvudturneringen. De lottades mot Hanley Town i nästkommande runda.

Nathan Broadhead - Wigan
Hoppade in i Wigans två matcher föregående veckan. Mot Huddersfield fick han sex minuter och mot Reading hoppade han in i minut 60.

Ellis Simms - Sunderland
Startade borta mot Reading, men blev utbytt med en tå-skada redan i minut 36. Han missade därmed matchen på helgen.

Lewis Dobbin - Derby
Startade i midweek men blev utbytt redan i minut 52. Han saknades från truppen i matchen till helgen med en befarad skada.

Lewis Gibson - Bristol Rovers
Har saknats från matchtruppen i de senaste fyra matcherna med en lårskada.

Niels Nkounkou - Cardiff City
Mot Middlesbrough i vardags-omgången blev Niels Nkounkou bänkad för första gången på säsongen, men han fick alltjämt spela och hoppade in i minut 67. Han startade men byttes ut i halvtid i helgens match borta mot Huddersfield.

Övriga länder

Andre Gomes - Lille
Spelade 90 minuter i 2-1 vinsten mot Toulouse.

Jean-Philippe Gbamin - Trabzonspor
Fick hoppa in med 13 minuter kvar i ligamatchen mot Gaziantep.

Jarrad Branthwaite - PSV
Spelade 90 minuter för sitt PSV i holländska ligan där han även nätade för första gången för säsongen.

Joao Virginia - Cambuur
Alltjämt förstemålvakt i det holländska bottenlaget Cambuur. Dessvärre åkte laget på ännu en storförlust när man gästade Waalwijk och föll med 5-1. Cambuur ligger för närvarande näst sist på bättre målskillnad än FC Emmen.