Uppgifter: Willian & Pedro förlänger sina kontrakt över säsongen
De sista matcherna man får se Willian i den blåa tröjan?

Uppgifter: Willian & Pedro förlänger sina kontrakt över säsongen

Enligt olika källor i Storbritannien och den mycket trovärdiga Chelsea-korrespondenten Nizaar Kinsella så har Willian & Pedro valt att förlänga sitt kontrakt över säsongen, Willian och Pedro är de två spelare som idag ännu inte skrivit på den förlängning klubben erbjudit.

Till att börja med skall detta understrykas att Willian eller Pedro inte på något sätt förlängt kontraktet över flera år, ingenting visar på att dessa kommer att skriva på en förlängning med klubben och kommer sedermera lämna klubben som bosman. Men de glädjande nyheterna att brassen kommer skriva på en förlängning säsongen ut välkomnas såklart med öppna armar när Chelsea går in i slutspurten i ligan och kampen om Europa-platserna. 

Alla klubbar har tills 1:a juli på sig att förlänga kontrakten med de spelare som har ett utgående kontrakt denna sommar, och just nu är det bara Pedro som ännu inte skrivit på en förlängning. Vad som händer med Pedro är fortsatt ännu oklart efter att denne inte skrivit på ett kontrakt ännu, för er som inte vet bakgrunden till detta så har Pedro enligt silly season korrespondenten Fabrizio Romano gjort klart med en flytt till AS Roma. Och vill inte pga denna flytt riskera att dra på sig någon skada innan flyttlaset går till Italiens huvudstad, vad man kan tycka om detta låter jag vara osagt.

*Uppdatering* 

Nu kommer också uppgifter om att Pedro kommer skriva på en förlängning med klubben, men kommer efter säsongen lämna för AS Roma som han är i långt gångna förhandlingar med. 

Artikeln är därför uppdaterad.

Kevin StåhlbergStahlbergKevin2020-06-23 17:00:00
Author

Fler artiklar om Chelsea