Veckans Liverpool: Högt och lågt när veckan summeras

Veckans Liverpool: Högt och lågt när veckan summeras

Högt och lågt, stort och smått från Liverpoolveckan som gått. LFC-redaktionen ger er veckans…

...veckans avancemang
Trots att det bara spelats fyra omgångar av Champions Leagues gruppspel har Liverpool redan säkrat gruppsegern i vad som på pappret är en av de hårdaste grupperna. En otroligt stark bedrift av Jürgen Klopps gäng som nu alltså har lyxen att kunna lufta reserver och juniorer i de sista två omgångarna. 

...veckans skadebesked
Roberto Firmino blev inte långvarig på planen under onsdagskvällen. Tydligen är det en rätt allvarlig hamstringskada som drabbat honom, vilket betyder mer än en månads frånvaro. När säsongen nu börjat sätta sig börjar dessvärre också skadorna läggas på hög.

...veckans väggmålning
De dyker upp fler och fler runt om i Liverpools gatubild. Nu har även en stor väggmålning blivit klar vid klubbens träningsanläggning. En målning bestående av de målvakter som bidragit till att Liverpool vunnit olika titlar genom åren. Målningen som kallas “in safe hands” ska inspirera klubbens målvakter när de genomför sina dagliga träningspass. 

...veckans bild
Efter segern mot Atlético de Madrid fick Virgil van Dijk träffa legendaren Alan Hansen. Två av Liverpools bästa mittbackar någonsin poserade för en gemensam bild och många supportrar började fantiserade om hur bra ett mittbackspar bestående av dessa herrar hade varit.
https://twitter.com/VirgilvDijk/status/1456209965069348875

...brutna svit
Veckan fick ett trist slut då Liverpool åkte på säsongens första förlust borta mot West Ham. Samtidigt missade man även chansen att slå klubbrekordet på 26 raka matcher utan förlust. 

William Hiekkanenwilliam.hiekkanen@liverpoolsweden.seTwitter: @Wuvuzela2021-11-07 22:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool