Veckans Liverpool: Upphämtningar, årsdagar och frågetecken

Veckans Liverpool: Upphämtningar, årsdagar och frågetecken

Högt och lågt, stort och smått från Liverpoolveckan som gått. LFC-redaktionen ger er…

...veckans rehab

Harvey Elliott har påbörjat vägen tillbaka efter fotskadan han ådrog sig i bortamatchen mot Leeds United för ett par veckor sedan. Den unge engelsmannen postade en bild på sig själv på träningscykeln på sociala medier och är inställd på att ta sig tillbaka starkare än någonsin. 

...veckans årsdag

Den 8 oktober 2015 är ett datum som alltid kommer att vara inskrivet i Liverpools Football Clubs rika historia. Det var då som Jürgen Klopp presenterades som klubbens nya manager och startade en ny era av framgång för de röda. I fredags var det på dagen sex år sedan och vi kan bara hoppas att det blir många år till med världens bäste tysk längs sidlinjen på Anfield. 

...veckans upphämtning 

Det var minst sagt svängigt när Andy Robertsons Skottland tog emot Israel på Hampden Park i VM-kvalet på lördagskvällen. Israelerna tog ledningen två gånger - men tappade den lika många gånger och fick till slut se sig slagna efter ett sent Scott McTominay-avgörande. 3-2 Skottland alltså och nu är man i pole position till att knipa play off-platsen bakom överlägsna gruppettan Danmark. 

...veckans frågetecken

Curtis Jones ådrog sig en ljumskskada på en träning med engelska U21-landslaget och missade lagets match mot Slovenien på torsdagen. Jones, som startat på mitten i Reds fyra senaste matcher, är nu ett frågetecken inför Young Lions möte med Andorra imorgon måndag. 

 

Erik Segerströmerik.segerstrom@liverpoolsweden.se@erik_segerstrom2021-10-10 22:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool