VM-kval: Så gick det för Chelseas spelare
Captain of the ship! Debut i landslaget i rollen som kapten för Jorginho.

Europas VM-kval fortsatte under tisdagen och onsdagen. En del fina insatser finns att notera.

VM-kvalet hade under onsdagen sina sista matcher för denna gång. Gladast av alla troligen Jorginho som för första gången fick bära bindeln då han var lagkapten i Italiens vinst mot Litauen. Vinsten slutade vid hela 5-0. För Jorginho var det landskamp nummer 38.

Även Tyskland vann stort. Här återfanns Rudiger och Werner i startuppstälningen. I andra halvlek byttes Kai Havertz in som varit borta pga sjukdom. Rudiger stod för ett mål i första halvlek, Werner i andra på assist från Havertz. Matchen slutade 4-0 till ett starkt Tyskland.

Mason Mount spelade hela matchen när England klarade 1-1 mot Polen i Warzawa. Matchen var stundtals intensiv och känslorna balanserade emellanåt mot det ej tillåtna. Mount klarade detta bra.

Michy Batshuayi spelade från start när hans Belgien vann mot Vitryssland med 1-0. I 84:e minuten blev han utbytt.

Wales med Ethan Ampadu på planen spelade 0-0 mot Estland efter att dominerat. Ethan är troligen glad för att inte släppt till något mål, men mindre glad för att laget inte gjorde något mål.

Cesar Azpilicueta spelade sista halvtimman när Spanien vann mot Kosovo med 2-0.

I tisdags kväll spelade Danmark mot Israel. En match man vann med 5-0. Andreas Christensen spelade ännu en gång i en mer framskjuten roll, denna gång centralt på mittfältet.

När Skottland vann sin match mot Österrike spelade Billy Gilmour i stort sett hela matchen. En imponerande och viktig seger för Skottland.

Mateo Kovacic fick 76 minuter på plan I balkanderbyt mot Slovenien. Hans lag vann matchen med 3-0.

Många fina insatser från Chelseas spelare under landslagsuppehållet. Återstår att se om någon kommer hem till London för sliten av matchandet.