Werner: ''Jag kommer göra fler mål''
100 dagar senare hittade Werner återigen nätmaskorna i Premier League!

Werner: ''Jag kommer göra fler mål''

Den tyske anfallaren var tillbaka i målprotokollet i gårdagens match mot Newcastle, han anser att han känner sig säker i sitt spel.

Efter att ha spelat 1000 Premier League-minuter utan att göra mål lovar Timo Werner att han kommer att göra fler mål i Chelseatröjan.

Tysken avslutade en 14 matcher lång mållös svit i Premier League genom att göra mål mot Newcastle.

Werner har bidragit till Chelseas offensiv på andra sätt, genom att vinna straffar och spela fram till mål, men han är definitivt nöjd med att vara tillbaka i målprotokollet.

Vad har sagts?

‘’Jag är glad över att jag äntligen lyckades med målskyttet.’’, säger Werner till chelseafc.com

‘’Som anfallare vill man alltid göra mål. Jag har inte varit så nöjd under den senaste månaden eftersom jag inte lyckats göra mål, men i slutändan är det en lagsport. När vi vinner är allt bra. När jag hjälper laget med assister, med att vinna straffar och nu med att göra mål är jag glad. Jag är väldigt glad över att jag gjorde mål.’’

‘’För en anfallare är det mycket värre när man inte har chanser. Jag har fått många chanser men missat dem. Laget har gett mig många möjligheter att göra mål, det är viktigt för mig.’’

‘’Om jag fortsätter spela bra så kommer målen, också assisten.’'


Werners säsong 2020/21

Efter att Frank Lampard lockade Werner till Stamford Bridge från RB Leipzig anpassade han sig snabbt, i mitten av november hade han redan gjort åtta mål.

Efter det har hans form dalat, mellan den 17 november och den 15 februari spelade han 21 matcher för klubb- och landslag och gjorde ett mål, hemma mot League Two-laget Morecambe i FA-Cupen.

Efter att Thomas Tuchel tog över som tränare istället för Frank Lampard har Werner börjat hitta formen igen och bidragit med sex assist och ett mål, 24-åringen verkar vara redo att komma igång med sin Premier League-karriär på allvar.

Källa: goal.com
 

Thomas EngstrandThomasE-31@hotmail.comtengstra2021-02-16 17:32:00
Author

Fler artiklar om Chelsea