Wijnaldum uppges nobba kontraktsförslag

Wijnaldum uppges nobba kontraktsförslag

Gini Wijnaldums framtid i Liverpool är fortsatt osäker - vill till Barcelona.

Gini Wijnaldums kontraktssituation har varit föremål för diskussion under en lång tid just nu. Vi har tidigare skrivit om situationen och uppdaterat er med det senaste, där Klopp varit väldigt tydlig med att han vill att mittfältaren stannar i klubben.

Nu under dagen kom nya rapporter från brittisk media, med bland annat Goal som källa, att Wijnaldum nobbat ett kontraktsförslag från klubben med hänvisning till att han söker en ny utmaning och det uppges vara FC Barcelona som tidigare har varit det hetaste alternativet.

Bara för någon vecka sedan verkade Liverpool och den 30-årige mittfältaren ha enats om ett kontrakt och att det skulle skrivas på nu i början av året, men nu kommer alltså nya uppgifter.

Holländarens kontrakt löper ut till sommaren och kommer i så fall att spela ut sitt kontrakt tiden ut innan en potentiell flytt till Spanien och Barcelona, som tränas av landsmannen Ronald Koeman, som tidigare chefade över Wijnaldum i landslaget - en återförening som båda nu ska vara väldigt angelägna om att få till.

Wijnaldum kom till Liverpool 2016 och har varit en väldigt inflytelserik mittfältare under sin tid i klubben.

Jacob Resarejacob.resare@svenskafans.com2021-01-06 20:00:00
Author

Fler artiklar om Liverpool