Willian klar för Chelsea
London nästa.

Willian klar för Chelsea

Chelsea har bekräftat övergången av Willian från Anzhi Makhachkala.

Avdelningen märkliga värvningar fick tillökning idag när Chelsea officiellt gick ut med att Willian är klar för klubben.

Inget emot Willian, han är en fantastisk spelare. Men brassen var så gott som klar för Tottenham tidigare i veckan. Och för Chelseas del är frågan som alla ställer sig; behöver vi verkligen en offensiv mittfältare till?

"Chelsea football club kan bekräfta att man nått överenskommelse med både Willian och hans klubb Anzhi Makhachkala gällande övergången av den brasilianska spelaren" skriver man på den officiella hemsidan.

Det enda som återstår är arbetstillståndet som kommer prövas på onsdag, men detta ska inte vara något problem hävdar den påläste.

Willian gick nyligen från Shakhtar Donetsk till Anzi Makhachkala men på grund av de sistnämndas ekonomiska problem blev han transferlistad denna sommar. Han spelare på det offensiva mittfältet och beskrivs som snabb, teknisk och med ett rappt skott.

25-åriga Willian sägs ha kostat runt £30 miljoner. I Chelsea kommer han att slåss mot Hazard, Oscar, Mata, Schurrle, De Bruyne och Moses om en plats på det offensiva mittfältet. Konkurrensen hårdnar.

Välkommen Willian!

Daniel Joannou2013-08-25 13:03:00
Author

Fler artiklar om Chelsea