Willian nöjd efter debut

Willian nöjd efter debut

Willian har uttryckt sin glädje över att ha öppnat sitt målkonto i Chelsea och förväntar sig att hans förväntar sig att hans prestationer på plan kommer att förbättras.

Den brasilianska playmakern var bland de som hämtades av Jose Mourinho under sommaren, köptes in för stora pengar från ryska Anzhi och Willian har varit tvungen att ha tålamod i sin strävan efter regelbunden fotboll på Stamford Bridge, med hans första Premier League minuter kom mot Norwich City under söndagen, och vilken debut det blev, i slutskedet av matchen fick brassen iväg ett avlut i borte krysset vilket punkterade matchen.

25-åringen säger att det finns mycket mer att komma från honom nu när han är igång. för Globo Esporteberättade Willan : "Jag är mycket glad över att ha gjort min Premier League debut på detta sätt."

"Jag gjorde vad Mourinho bad mig att göra. Jag lyckades starta anfallet som ledde till det andra målet och sedan jag gjorde det tredje målet."


"Det var väldigt spännande och jag är inte bara glad för målet, men även för segern - vilket var viktigt för laget. Jag återhämtar mig till matchform och börjar komma in i spelstilen. Jag ska försöka att göra mitt bästa när jag har möjlighet att spela och försöker att växa med varje match."

Stefan Petranovic2013-10-07 13:27:22
Author

Fler artiklar om Chelsea