Lagbanner
Gå med i Wolves svenska supporterklubb

Gå med i Wolves svenska supporterklubb

SwedeWolves har funnits sedan 1998 och har 463 medlemmar

Visst har Wolves ett bra lag och inte nog med det, den svenska supporterklubben håller också hög klass!

För att bli medlem i SwedeWolves, den officiella svenska supporterklubben för Wolverhampton Wanderers F.C., betala in medlemsavgiften till vårt bankkonto, alternativt kontakta SwedeWolves via e-mail (info@swedewolves.com) för annat betalningssätt. 

Betala till SwedeWolves bankkonto: 
Nordea 1104 2047065 eller SWISH till: 0708532156.

Bor du i utlandet så är IBAN SE453000 0000011042047065 och BIC(SWIFT): NDEASESS.
 
Medlemsavgiften säsongen 2020/21: 120 kr
Ungdom (upp till 16 år): 25 SEK
Specialerbjudande "Early Wolf":  300 kr för 3 år
 
Glöm ej att ange namn, adress och ev. e-mail adress (om du betalar via internetbank och OCR fältet inte räcker till, maila informationen till info@swedewolves.com).

Vad gör supporterklubben?
 
Två gånger per säsong så kommer medlemsmagasinet "Bull's Eye" ut (80 sidor om Wolves på svenska). Alla medlemmar är välkommna att skriva artiklar, krönikor och insändare till till magasinet.
 
Vi använder även vår hemsida som kontaktplats och forum för svenska Wolvessupportrar. Här försöker vi även hålla en mängd andra informationssidor uppdaterade som t ex Spelschema, Pubguide, Truppen, Nyttiga länkar, etc etc.  Det finns även en Facebooksida som i huvudsak fungerar som "inkastare" från Facebook till vår hemsida samt där man även kan ladda upp bilder, videos samt skriva lite småkommentarer osv.
 
En gång per säsong, vanligtvis i april så brukar vi åka till Wolverhampton på en medlemsresa. Det har hänt att vi varit 57 stycken på en sådan resa. Då ser vi en match på Molineux och försöker även hinna med andra aktiviteter som guidad tur runt Molineux samt en middag inne på Molineux med "special guests" som t ex Kenny Hibbitt, John Richards, Mel Eves, Matt Murray eller någon annan äkta gammal Wolves-hjälte. Finns tid och möjlighet försöker vi även se Wolves ungdomslag eller damlag spela. Det har till och med hänt att vi spelat match mot Wolves All Stars (gamla hjältar).
 
Vi tillverkar även egna souvenirer, bland annat har vi tagit fram olika pins, t-shirts, sweatshirts, pikétröjor och kepsar dom senaste säsongerna.
 
Vi har tyvärr inte möjlighet att hjälpa till med biljettköp eller andra köp från Wolves, men behöver du hjälp med info om matchbiljetter, hotell, tågbiljetter eller bara har allmänna frågor om Wolverhampton - kontakta oss på info@swedewolves.com eller läs under vår "Reseguide" som finns på hemsidan.
 
Då och då anordnar vi utlottningar av Wolvesprylar som t ex när vi lottade ut Sylvan Ebanks-Blakes äkta matchbyxor.
 
Vi anordnar matchtips, säsongstips etc. Vi har även olika typer av medlemsträffar som t ex i Göteborg och Stockholm i samband med matcher eller Vindys årliga grillkväll i Örebro. Ibland åker även en grupp medlemmar och kikar på Wolves under försäsongen på sommaren, som t ex i juli 2015 när en liten grupp var på Irland för att följa Wolves under några dagar.
 
Vi utser varje säsong "årets spelare" både i A-laget och i Wolves Academy, och har ibland fått möjlighet att dela ut detta pris i samband med en match på Molineux.
 
VÄLKOMMEN SOM MEDLEM!
 

SwedeWolves2020-01-25 13:54:00
Author

Fler artiklar om Wolves